Ποιες είναι οι λέξεις που θα ακούει η μαμά, από τώρα και στο εξής, πριν το μαγείρεμα;
ΠΑ-ΤΑ-ΤΕΣ ΝΑ-ΞΟΥ! ΠΑ-ΤΑ-ΤΕΣ ΝΑ-ΞΟΥ!
Κοτόπουλο με πατάτες, μπιφτέκια με πατάτες, ομελέτα με πατάτες, λεμονάτο με φουρνιστές πατάτες, κοκκινιστό με τηγανητές πατάτες, ψάρι με πατάτες, σουτζουκάκια με πατάτες ή και σκέτες πατάτες με κέτσαπ…
Ποιο είναι το μόνιμο άγχος των μαμάδων όταν ετοιμάζουν μεσημεριανό; Ένα είναι το θέμα που βασανίζει καθημερινά τους γονείς που μαγειρεύουν στο σπίτι. «Τι να φτιάξουμε και σήμερα να φάμε βρε παιδιά;». Και η απάντηση των παιδιών, είναι πάντα η ίδια και δεν φοβούνται να το απαιτήσουν! «ΠΑ-ΤΑ-ΤΕΣ! ΠΑ-ΤΑ-ΤΕΣ!», ηχεί μέσα σε κάθε σπίτι και ποιος μπορεί να τα κατηγορήσει; Τηγανητές, φουρνιστές, δεν έχει σημασία, αρκεί να υπάρχουν πάνω ή δίπλα στο πιάτο του μεσημεριανού.

Κοτόπουλο με πατάτες, μπιφτέκια με πατάτες, ομελέτα με πατάτες, λεμονάτο με φουρνιστές πατάτες, κοκκινιστό με τηγανητές πατάτες, ψάρι με πατάτες, σουτζουκάκια με πατάτες ή και σκέτες πατάτες με κέτσαπ, μαγιονέζα ή και για τους μεγάλους με λιωμένο cheddar, μπέικον και sour cream από πάνω, με μια ωραία σαλάτα από δίπλα, παίζουν πάντα δυνατά στο οικογενειακό μενού!
Στη Νάξο καλλιεργούνται κάποιες από τις πιο ποιοτικές και γευστικές πατάτες της Ελλάδας και τις αναγνωρίζουμε εύκολα από τη μυρωδιά, τη γεύση και την υφή τους!
Μάλλον θα πρέπει να αποδεχτούμε κάποια στιγμή πως το αγαπημένο λαχανικό μικρών και μεγάλων μέσα στο σπίτι είναι η πατάτα και ειδικά η πατάτα Νάξου! Στη Νάξο καλλιεργούνται κάποιες από τις πιο ποιοτικές και γευστικές πατάτες της Ελλάδας και τις αναγνωρίζουμε εύκολα από τη μυρωδιά, τη γεύση και την υφή τους! Η θρεπτική της αξία είναι γνωστή παγκοσμίως για αυτό και δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι. Είναι η must τροφή!

ΟΚ, η αλήθεια είναι πως όσο απολαυστικές είναι, άπαξ και πέσει ο κλήρος σε σένα να τις φτιάξεις, μια μίνι ταλαιπωρία σε πιάνει και σε πιάνει συχνά γιατί σου τις ζητούν πάντα! Άντε να διαλέξεις αυτές που σου αρέσουν, άντε να τις πλύνεις, να τις καθαρίσεις, να τις κόψεις και να τις ρίξεις στο τηγάνι ή μέσα στον φούρνο. Το θετικό της υπόθεσης; Αυτή η ταλαιπωρία τελειώνει κάπου εδώ, γιατί κάποιος έχει φροντίσει να διευκολύνει τη ζωή σου, χωρίς να χρειαστεί να διαπραγματευτείς ούτε τη γεύση, ούτε την ποιότητα που θέλεις να προσφέρεις στην οικογένειά σου!
Τώρα τα παιδιά θα φωνάζουν «ΠΑ-ΤΑ-ΤΕΣ ΝΑ-ΞΟΥ! ΠΑ-ΤΑ-ΤΕΣ ΝΑ-ΞΟΥ!» και εσύ δεν θα αγχωθείς ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Θα τους χαμογελάσεις με αυτοπεποίθηση, θα τις βγάλεις από την κατάψυξη…
Πατάτες θέλουν; Πατάτες θα έχουν. Και μάλιστα Νάξου! Η πεντανόστιμη αυτή ποικιλία, ελληνικής παραγωγής, έρχεται με ασφάλεια στο σπίτι σου, όλο τον χρόνο, διατηρώντας όλη την ποιότητα, τη γεύση και τη διατροφική της αξία. Τις βρίσκουμε στις καταψύξεις των σούπερ μάρκετ, παρόλο που έρχεται από το αγαπημένο μας νησί, πλυμένες, καθαρισμένες και κομμένες για να σου λύσουν τα χέρια! Ποιος σου προσφέρει όλη αυτήν την ευκολία;

Ο Μπάρμπα Στάθης φυσικά! Και σε δυο νέες φανταστικές επιλογές, τις κυδωνάτες και τις Χωριάτικες! Τώρα τα παιδιά θα φωνάζουν «ΠΑ-ΤΑ-ΤΕΣ ΝΑ-ΞΟΥ! ΠΑ-ΤΑ-ΤΕΣ ΝΑ-ΞΟΥ!» και εσύ δεν θα αγχωθείς ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Θα τους χαμογελάσεις με αυτοπεποίθηση, θα τις βγάλεις από την κατάψυξη, γλιτώνοντας όλη την υπόλοιπη διαδικασία και μέσα σε λίγα λεπτά θα μπορείτε να τις απολαύσετε όλοι μαζί, τηγανητές ή φουρνιστές, συνοδεύοντας τις με ό,τι άλλο θέλετε!
Εκτός από τις ελληνικές κυδωνάτες και τις χωριάτικες πατάτες Νάξου, ο Μπάρμπα Στάθης φέρνει κοντά σου και τις υπέροχες γλυκοπατάτες με την ιδιαίτερη γεύση τους, τις στρογγυλές πατάτες φούρνου και τις ελληνικές κλασικές πατάτες
Ο Μπάρμπα Στάθης, στηρίζοντας τους Έλληνες παραγωγούς συνεργάζεται με την ένωση αγροτικού συνεταιρισμού Νάξου και εγγυάται για ακόμα μια φορά την άψογη ποιότητα του προϊόντος, που καλλιεργείται με αγάπη και φροντίδα στην ελληνική γη, καθώς παράλληλα, γίνεται και ο μεγάλος σύμμαχος της μαμάς στο μαγείρεμα!

Δηλαδή, δικός σου! Εκτός από τις ελληνικές κυδωνάτες και τις χωριάτικες πατάτες Νάξου, ο Μπάρμπα Στάθης φέρνει κοντά σου και τις υπέροχες γλυκοπατάτες με την ιδιαίτερη γεύση τους, τις στρογγυλές πατάτες φούρνου και τις ελληνικές κλασικές πατάτες. Μια ποικιλία που καλύπτει κάθε όρεξη και κάνει χαρούμενους όχι μόνο τους μικρούς, αλλά και τους μεγάλους, προσδίδοντας πάντα ποιότητα και γεύση στο πιάτο τους!
Μια ποικιλία που καλύπτει κάθε όρεξη και κάνει χαρούμενους όχι μόνο τους μικρούς, αλλά και τους μεγάλους, προσδίδοντας πάντα ποιότητα και γεύση στο πιάτο τους!